Politica de retur

Clientul poate returna  achizita online fara penalitati si fara a invoca un motiv anume, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor (ziua primirii produselor se considera ziua livrarii de catre curier). (cf. ordonantei nr. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta).

Anularea achizitiei online sau returnarea produselor comandate poate fi solicitată numai in scris, prin trimiterea unui e-mail la adresa beautiescrafter.contact@gmail.com sau prin intermediul  formularului de contact , in care vor fi specificate datele clientului si solicitarea returnarii produselor achizitionate din magazinul online beautiescrafter.ro.

Returnarea produsului (produselor) trebuie facuta in acelasi termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor. Returnarea produselor se va face prin aceeasi modalitate in care acestea au fost expediate. Returnarea produselor se va face FARA RAMBURS! (Nu se accepta returnarea produselor in sistem rambursabil!!) Cheltuielile de transport ale produselor returnate vor fi suportate exclusiv de catre client.

Starea produselor returnate trebuie sa fie identica cu cea in care acestea au fost expediate si astfel sa nu prezinte urme de purtare, uzura sau degradari de orice natura. De asemenea produsele trebuie returnate in acelasi ambalaj in care au fost expediate, impreuna cu accesoriile sau cadourile care au insotit produsele care se doresc a fi returnate (daca este cazul).

Returnarea banilor (pretului platit) catre clientul care a returnat produsul (produsele) se va face in termen de maxim 5 zile lucratoare, de la data la care beautiescrafter.ro a primit produsul returnat si acesta se afla in aceeasi stare in care a fost expediat, potrivit aliniatului de mai sus. Returnarea banilor se va face prin transfer bancar (in acest caz sunt necesare și se vor solicita datele contului in care se doreste returnarea banilor).

Daca produsul a fost achizitionat cu reducere, daca facea parte dintr-o oferta sau daca l-ati achizitionat cu un cod de reducere sau orice alt tip de reducere, suma returnata va fi cea platita de dumneavoastra, nu pretul intreg care este valabil in afara promotiilor, reducerilor sau a codurilor de reducere.  

Daca indepliniti conditiile de retur si doriti sa returnati sau sa schimbati comanda, va rog să accesati formularul de contact sau sa luati legatura cu mine prin intermediul beautiescrafter.contact@gmail.com.