Poveste și context pentru Beauties Crafter ( IT VS cadouri personalizate)

Toată lumea plănuiește ani de zile și abia apoi materializează ideile ?

Cadouri personalizate? Nici mi mi-au trecut prin minte…

Am plănuit, într-adevăr, ani de zile, încă de când m-am văzu înscrisă la facultate, cum o voi termina, ce job voi urma, ce cursuri voi mai face și unde mă voi stabili să locuiesc. N-a fost însă deloc așa.

Și când apare și un făt-frumos în peisaj….chiar că nu mai ies planurile.

Fotografie de cuplu.
Când am decis că el este partenerul meu de viață

Am ales să mă casătoresc, din singurul motiv că îmi doream cu adevărat, și eram convinsă că este ceea ce trebuie pentru viitorul meu. Cu mintea plănuim multe aspecte ale vieții…dar inima ne dă peste cap planurile de cele mai multe ori. În cazul meu, a fost o alegere bună, am terminat facultatea extraordinar de bine, a venit pe lume un pui de om frumos și “enervant” de deștept și ager la minte.

Și de aici…părea că toate perspectivele mele au fost îngropate în schimat pamperși și legănat bebelașul..însă ca și în alte situații, instinctul că fac ceea ce trebuie m-a ținut cu moralul sus, cu gânduri mari pentru viitor și cu motivația necesară de a fi unde sunt astăzi (nu, nu am ajuns la o destinație finală…ci sunt doar pe un drum pe care pot merge încrezătoare). Nu am abandonat perspectivele stabilite din facultate, dar nici nu vedeam căi de a le atinge.

Cadouri personalizate - plăcuță din lemn cu poză, portret de familie.
Plăcuță personalizată din lemn, portret de familie.

Ușor-ușor, cusând câte ceva pentru puiul meu de om, câte o fundă, câte o bentiță sau câte un turban, mi-am re-înviat pasiunea pentru cusut, confecționat, pentru întreaga arie de crafting pe care o practicam acasă la părinții mei. Încă îmi modificam haine, îmi decoram camera și îmi confecționam chestii utile și în anii de facultate, dar atât de rar încât nici nu am realizat că încă mă mai pricep și aș putea investi mai mult timp în asta.

Acum, fiind cu puiul de om 24/7 în umbra mea, era nevoie să mă axez doar pe una dintre pasiuni, timpul fiindu-mi destul de limitat, și să o valorific, să mă concentrez pe ea și să o înfloresc….dar nu s-a putut

Așadar, uite-mă aici, investind energie și pasiune în două dintre abilitățile mele, creând cu drag și dedicație cadouri personalizate, accesorii de păr, plăcuțe personalizate din lemn, brelocui personalizate și alte asemenea.

Nu se poate spune că m-am îndepărtat, totuși, prea mult de la țelurile stabilite cu mult în urmă…încă aplic cunoștințele de IT în dezvoltarea site-ului și optimizarea lui, cunoștințele în economie pentru latura financiară și tot ce am învățat în ale antreprenoriatului.

În cele din urmă “It all worked out”, cum s-ar spune. Nu cred că totul în viață funcționează cum plănuim, ci, mai degrabă, așa cum trebuie.

Pe mine mă găsești pe conturile mele personale de Facebook sau Instagram, partea de accesorii o găsești pe pagina de Facebook sau Instagram cu numele de Beauties Crafter – Passionate.mom, iar partea de plăcuțe și cadouri personalizate o găsești pe acest profil de Facebook sau Instagram , cu numele Beauties Crafter – Lasering.Memories

Dacă vrei să mă cunoști și mai biende atât, îți recomand postarea 10 FACTS about me.

If you talk about it,it’s a dream; If you envision it, it’s possible, but if you schedule it, it’s real.

Tony Robbins

“Munca bate talentul atunci când talentul nu muncește. “

Te încurajez să faci tot ce poți și ce simți pentru viitorul tău, ai încredere în tine, în instinct și MUNCEȘTE cu adevărat.

Pentru a-ți facilita navigația pe site-ul BeautiesCrafter.ro , îți las aici câteva direcții principale.

Pagina principală.

Produsele disponibile.

Blog.

Politicile de retur și confidențialitate.

Leave a Reply