Cum PERSONALIZEZ articole?

Hei! Am încercat să fac procesul de personalizare cât mai intuitiv și rapid, însă dacă mi-au scăpat anumite aspecte, încerc să le lămuresc aici.

Ar fi 3 metode principale prin care putem comunica:
  • În primul rând, îmi poți scrie oricând pe paginile de Facebook / Instagram, ale contului Beauties Crafter – Passionate.momm dacă este vorba de un accesoriu pe care ți-l dorești diferit decât îl poți găsi în secțiunea de produse, sau pe conturile de Facebook / Instagram -Lasering.Memories dacă este vorba de un cadou personalizat, o plăcută din lemn gravată.
  • A doua varinată este să mă contactezi prin formularul de contact pe care îl găsești pe această pagină la secțiunea – Contact – și să-mi povestești acolo despre ce este vorba.
  • A treia și probabil cea mai ușoară variantă este să mergi la produsul pe care ți-l dorești iar acolo unde este disponibilă personalizarea, vei găsi variantele pe care le ofer pe site sau vei avea o secțiune dedicată, cu mențiunea “Textul dorit” / “Mesajul tau”/ “Numele si textul dorit” sau mențiuni asemănătoare și să completezi cu textul dorit sau cu textul “Imagine” dacă este cazul , iar eu te voi contacta pe adresa de mail furnizată, în cel mai scurt timp posibil.

Sper că a fost lămuritore această secțiune și astept oricând părerile și ideile voastre în cometarii pentru a optimiza pagina și a facilita experiența voastră pe site.

“The day you plant the seed is not the day you eat the fruit.”

Unknown

Leave a Reply