Cine suntem noi?

atelier cu lemn, cadouri personalizate, poza de prezentare cine suntem noi
Beauties Crafter - Atelier cu lemn

Despre noi

Bun venit! “Noi” suntem o echipă formată din omul Aura – eu – , care are 24 de ani și este mămica Ellei, o pitică de 2 ani care ia parte la toate procesele, de la achiziția materialelor până la livrarea comenzilor. Din “echipă” mai fac parte și managerul de proiect – Aura – care planifică, organizează și alocă resurse, expertul social media – Aura – care asigură prezența în mediul online pe platformele Facebook și Instagram, expertul contabil – ai ghicit, Aura se numește – care notează și facturează și ultimul dar nu cel din urma, curierul – pe nume Aura – care distribuie coletele și are grijă ca totul să ajungă în regulă la tine.

Acum, că ai cunoscut echipa din spatele paginii Beauties Crafter – Atelier cu lemn, îmi doresc și eu să te cunosc pe tine.

Ce pot face pentru tine, pentru a îți capta amintirile dragi și a marca momentele speciale din viața ta? Cum pot compune și crea cadoul gravat personalizat care să te reprezinte? Te invit să lași ideile sa curgă, să-mi lansezi provocarea și să vezi la final cum se materializează dorințele tale.